Bij het verhuizen van een domeinnaam nemen wij de domeinnaam onder technisch beheer. De domeinnaam wordt dan op de nameservers van Domein-Direct.nl geplaatst. Wij verhuizen alleen de domeinnaam, de website zult u zelf moeten verhuizen. Dit doet u door de bestanden en eventuele database bij de oude host op de server te downloaden en vervolgens weer bij ons te uploaden.
Heeft u hierbij hulp nodig dan kunnen we dat voor u regelen. Het webmastertarief is daarvoor € 35,00 excl. BTW en wij zorgen voor een probleemloze verhuizing. indien u ons de e-mailadressen doorgeeft die u gebruikte dan maken wij deze ook gelijk aan in uw nieuwe account.