Hier vult u een e-mailadres in die u op dit moment al in gebruik heeft.

Dit E-mailadres is voor uw account heel belangrijk omdat het als enige contactadres wordt gebruikt. De inloggegevens worden hier naartoe verzonden zodat u kunt inloggen op uw accountpagina en uw ftp account. Ook ontvangt u hierop de meldingen in geval van problemen bij b.v. overschrijding van ruimte of bij een aankomende verlenging van uw domeinnaam en/of pakket.

Bij wijziging of stopzetting van dit E-mailadres dient u dit  z.s.m. in uw account aan te passen.