Wij bieden verschillende pakketten aan bij de domeinnamen.

Het domein doorsturenpakket, dit houdt in dat u de domeinnaam kunt doorsturen zonder verdere diensten. Dit pakket kiest u als u de domeinnaam wilt koppelen aan een andere websitevast voor o.a. social media.

Het e-mailpakket, dit houdt in dat u e-mailadressen kunt aanmaken en email op uw domeinnaam kunt ontvangen en dat u uw domeinnaam kunt laten doorverwijzen naar een andere domeinnaam. Dit pakket kiest u als u alleen gebruik wilt maken van de e-mailadressen of als u al een website heeft staan en een tweede domeinnaam hierheen wilt verwijzen.

Het hostingpakket, dit houdt in dat u uw website bij ons op de server kunt plaatsen en dat u gebruik kunt maken van alle verdere diensten. Dit pakket kiest u als u een website wilt plaatsen en gebruik wilt maken van de e-mailadressen.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief B.T.W, een pakket is altijd makkelijk te up-, of downgraden naar een ander pakket.