Ik heb de verkeerde domeinnaam aangevraagd wat nu?

Tijdens de registratieproces wordt er aan u gevraagd of alle gegevens correct zijn en of er geen spellingsfouten zijn gemaakt.
Indien u akkoord heeft gegeven dan wordt de domeinnaam binnen 15 minuten geregistreerd op uw naam.

Hierdoor is het niet mogelijk de domeinnaam te veranderen naar een andere domeinnaam.
U zult dan een nieuwe aanvraag moeten doen en de andere domeinnaam moeten opzeggen per omgaande of per afloopdatum.
De kosten voor de registratie kunnen vanwege bovengenoemde redenen niet worden gecrediteerd.