Ik heb een domeinnaam aangevraagd. Krijg ik hier bericht van?

Ja, U ontvangt per e-mail een bevestiging dat de domeinnaam wordt geregistreerd en u ontvangt een E-mail nadat de domeinnaam is geregistreerd.
Tevens ontvangt u direct inloggegevens voor de persoonlijke accountpagina. Nadat u hier inlogt krijgt u onder "mijn websites" de status van de domeinaanvraag te zien.