De domeinnaam wordt op uw naam geregistreerd dit kunt u ook nakijken in de whois gegevens van de domeinnaam.

• 0 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?

Lees ook

Waarom kan ik geen domeinnaam registreren met een postbus adres?

Het gebruik van een postbus adres wordt niet goedgekeurd door de registrars van de domeinnamen...

Ik heb een domeinnaam aangevraagd. Krijg ik hier bericht van?

Ja, U ontvangt per e-mail een bevestiging dat de domeinnaam wordt geregistreerd en u ontvangt een...