Hoe registreer ik een domeinnaam bij Domein-Direct.nl?

Stap 1. Controleer of de domeinnaam nog vrij is. Voer in de controlebox de door jouw gewenste domeinnaam in.
Stap 2. Pakket keuze. Het systeem geeft je de mogelijkheden voor registratie van je domein met daarbij E-mail en/of hosting. Kies het gewenste pakket.
Stap 3. Registratie van persoon of bedrijf. Deze informatie wordt gebruikt voor de tenaamstelling van het domeinnaam.
Stap 4. Betaling. Geef de betalingsgegevens op. Je kunt via Multisafepay het bedrag overmaken (Ideal, creditcard of overboeking).

Je ontvangt op het opgegeven E-mailadres de inloggegevens voor jouw account. Afhankelijk van het gekozen pakket is dat met of zonder FTP-gegevens.