Ik heb een domeinpakket, kan ik deze doorverwijzen naar een andere website?

Bij een domein doorstuurpakket, -email en hostingpakket is het mogelijk om de domeinnaam door te verwijzen naar een bestaande website.
Heb je alleen een domeinnaam, upgrade deze dan met een doorstuurpakket.

Gebruik hosting controle panel: Ga hiervoor naar producten, website en login op je hosting controle panel.

Let op dat je wel het complete pad van die andere website, zoals het bovenin de balk in Internet Explorer staat, overneemt. Dus inclusief http://

Voorbeeld adres http://www.anderewebsite.nl

Afbeelding van het hosting contole panel --> websites --> redirect

redirect