Hoe wijzig ik de houder van mijn domeinnaam op het internet?

Op onderstaande link kan je het formulier "Aanvraagformulier wijziging domeinnaamhouder" downloaden, als je deze invult en naar ons toe stuurt dan kunnen wij de domeinnaam overzetten van eigenaar.

Aan het overzetten van de houder (eigenaar) zijn administratiekosten verbonden, de kosten zijn gelijk aan een domeinregistratie.

Stuur het formulier naar een van de adressen:

support@domein-direct.nl
of
Domein-direct.nl
Van Schuppenstraat 5
5243 DD Nieuwkuijk 

Klik hier voor het formulier

  • 0 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?

Lees ook

SSL

Let's Encrypt is een open certificaatautoriteit door de non-profit Internet Security Research...

Ik wil mijn adres wijzigen

Ik wil mijn adres wijzigen, hoe doe ik dat?Ga naar Mijn account en login met uw account gegevens....

De door mij gestelde vraag wordt niet snel genoeg beantwoord.

Alle vragen worden binnen 1 werkdag beantwoord. In het weekend worden ook vragen beantwoord,...

Afhandeling support tickets

Wij vinden het belangrijk dat we  binnen 24 uur een reactie geven op al uw vragen via ons support...