Hoe wijzig ik de houder van mijn domeinnaam op het internet?

Op onderstaande link kan je het formulier "Aanvraagformulier wijziging domeinnaamhouder" downloaden, als je deze invult en naar ons toe stuurt dan kunnen wij de domeinnaam overzetten van eigenaar.

Aan het overzetten van de houder (eigenaar) zijn administratiekosten verbonden, de kosten zijn gelijk aan een domeinregistratie.

Stuur het formulier naar een van de adressen:

support@domein-direct.nl
of
Domein-direct.nl
Van Schuppenstraat 5
5243 DD Nieuwkuijk 

Klik hier voor het formulier
  • 0 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

 Afhandeling support tickets

Wij vinden het belangrijk dat we  binnen 24 uur een reactie geven op al uw vragen via ons support...

 Ik wil iemand van Domein-Direct.nl spreken. Waar kan ik jullie telefoonnummer vinden?

Voor telefonisch contact kunt u bellen naar 073-8505242.

 Ik heb allerlei gebruikersnamen en wachtwoorden, hoe zit dat nou?

Om alles te kunnen doen met je domein heb je de volgende sets van gegevens nodig:1. Account...

 Telefonische support

Klanten service: 073-8505242 .Wij zijn elke werkdag van 09.30 tot 17.00 uur bereikbaar.Met onze...

 Webmaster hulp

Domein direct biedt betrouwbare hosting met persoonlijke service en support. Als je hulp nodig...