Hoe wijzig ik de houder van mijn domeinnaam op het internet?

Op onderstaande link kan je het formulier "Aanvraagformulier wijziging domeinnaamhouder" downloaden, als je deze invult en naar ons toe stuurt dan kunnen wij de domeinnaam overzetten van eigenaar.

Aan het overzetten van de houder (eigenaar) zijn administratiekosten verbonden, de kosten zijn gelijk aan een domeinregistratie.

Stuur het formulier naar een van de adressen:

support@domein-direct.nl
of
Domein-direct.nl
Van Schuppenstraat 5
5243 DD Nieuwkuijk 

Klik hier voor het formulier

  • 0 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?

Lees ook

Ik wil het e-mailadres waarmee ik sta ingeschreven veranderen.

Dat kan. Je kunt al je gegevens wijzigen via je persoonlijke account pagina.

Ik heb allerlei gebruikersnamen en wachtwoorden, hoe zit dat nou?

Om alles te kunnen doen met je domein heb je de volgende sets van gegevens nodig:1. Account...

De door mij gestelde vraag wordt niet snel genoeg beantwoord.

Alle vragen worden binnen 1 werkdag beantwoord. In het weekend worden ook vragen beantwoord,...

Webmaster hulp

Domein direct biedt betrouwbare hosting met persoonlijke service en support. Als je hulp nodig...