Hoe wijzig ik de houder van mijn domeinnaam op het internet?

Op onderstaande link kan je het formulier "Aanvraagformulier wijziging domeinnaamhouder" downloaden, als je deze invult en naar ons toe stuurt dan kunnen wij de domeinnaam overzetten van eigenaar.

Aan het overzetten van de houder (eigenaar) zijn administratiekosten verbonden, de kosten zijn gelijk aan een domeinregistratie.

Stuur het formulier naar een van de adressen:

support@domein-direct.nl
of
Domein-direct.nl
Van Schuppenstraat 5
5243 DD Nieuwkuijk 

Klik hier voor het formulier

  • 0 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?

Lees ook

SSL

Let's Encrypt is een open certificaatautoriteit door de non-profit Internet Security Research...

De door mij gestelde vraag wordt niet snel genoeg beantwoord.

Alle vragen worden binnen 1 werkdag beantwoord. In het weekend worden ook vragen beantwoord,...

Ik wil het e-mailadres waarmee ik sta ingeschreven veranderen.

Dat kan. Je kunt al je gegevens wijzigen via je persoonlijke account pagina.

Ik heb allerlei gebruikersnamen en wachtwoorden, hoe zit dat nou?

Om alles te kunnen doen met je domein heb je de volgende sets van gegevens nodig:1. Account...

Hoe zeg ik mijn domeinnaam op?

U hoeft uw domeinnaam vooraf niet op te zeggen. U ontvangt van Domein-direct een bericht dat uw...

Powered by WHMCompleteSolution