Hoe zeg ik mijn domeinnaam op?

U hoeft uw domeinnaam vooraf niet op te zeggen. U ontvangt van Domein-direct een bericht dat uw overeenkomst afloopt en deze kunt verlengen.
Indien u niet wenst te verlengen kunt u automatisch verlengen aan klikken als u een bedrijf bent of de verlenging niet voldoen als u particulier bent.

Wij houden altijd rekening met een opzegtermijn van 1 maand!
Wilt u vooraf toch u domeinnaam of website verwijderen / opzeggen, stuur ons dat een verzoek via email

Per E-mail:
support@domein-direct.nl

Let op: Stuur bij het opzeggen altijd uw naam met domeinnaam, en uw inloggegevens mee. Wij controleren uw gegevens en bij akkoord wordt uw pakket verwijderd.