Hoe zeg ik mijn domeinnaam op?

U kunt uw domeinnaam vooraf niet op te zeggen. Wel kunt u in uw accountpanel aangeven dat u de domeinnaam niet automatisch wilt verlengen.  U ontvangt dan ook geen factuur.
Voor uw hosting kunt u bij het pakket aangeven dat u deze wilt stoppen , per direct of per afloopdatum.

Wij houden altijd rekening met een opzegtermijn van 1 maand!
Wilt u vooraf toch u domeinnaam of website verwijderen / opzeggen, stuur ons dat een verzoek via email

Per E-mail:
support@domein-direct.nl

Let op: Stuur bij het opzeggen altijd uw naam met domeinnaam, en uw inloggegevens mee. Wij controleren uw gegevens en bij akkoord wordt uw pakket verwijderd.