Om alles te kunnen doen met je domein heb je de volgende sets van gegevens nodig:

1. Account toegang
Voor toegang tot Mijn account pagina, login met onderstaande gegevens
Je ontvangt deze gegevens via email

gebruikersnaam: waarmee je bij Domein-direct.nl staat ingeschreven
wachtwoord: het wachtwoord dat je bij de registratie van je domeinnaam van ons hebt ontvangen.

Account gegevens:

gebruikersnaam: email@domeinnaam.xx
wachtwoord: xxxxxxx

2. FTP toegang
Voor het uploaden van je website gebruik je een FTP client (zie ook ftp vragen)
Je ontvangt deze gegevens via email

FTP server: ftp.domeinnaam.extentie
gebruikersnaam: wordt gegeven bij het aanmaken van een Hostingpakket.
wachtwoord: het wachtwoord is gelijk aan het wachtwoord van je persoonlijke accountpagina.

FTP gegevens:
FTP server: ftp.domeinnaam.xx
gebruikersnaam: webxxx_ftp
wachtwoord: xxxxx

3. Database toegang:
Voor het gebruik van content management systemen.
Via Mijn account kan je een database aanmaken je ontvangt de gegevens via mail.

host: is de server waar je database staat
databasenaam: wordt gegeven bij het aanmaken van een database.
gebruikersnaam: wordt gegeven bij het aanmaken van een database
wachtwoord
: optioneel in te vullen bij het aanmaken van een database, anders maakt het systeem er een voor u aan.

Database gegevens:
host: localhost
databasenaam: webxxxdb1
gebruikersnaam: webxxxu1
wachtwoord: xxxxxx