Alle benodigde wachtwoorden kan je zelf aanmaken en/of wijzigen. Log hiervoor in op je account pagina.
De inloggegevens bestaan uit het e-mail adres waarmee je bij Domein-direct.nl staat ingeschreven en het wachtwoord dat je bij de registratie van je domeinnaam per mail van ons hebt ontvangen.

Als je dit wachtwoord kwijt bent, kun je deze opnieuw laten toesturen via je account pagina.
Vul bij 'Wachtwoord vergeten?' het emailadres in waarmee je bij Domein-direct.nl staat ingeschreven en en wij sturen u een mail met instructies.