SSL

Let's Encrypt is een open certificaatautoriteit door de non-profit Internet Security Research Group.
Zij geven gratis SSL certificaten uit ter beveiliging van je website. Dit is nu nog gratis en wordt daarom ook door ons voorlopig nog gratis geleverd.

Je kunt deze functie zelf activeren via uw hostingpanel door een vinkje te plaatsen bij Let's Encrypt (bij website-instellingen) of een verzoek sturen naar https://www.domein-direct.nl/submitticket.php?step=2&deptid=3

De support afdeling zal deze dan voor je activeren.

De website is dan beveiligd met SSL en je ziet dan een groen slotje voor de domeinnaam.

PS: Voor bedrijven die persoongegevens opslaan adviseren wij een SSL certificaat op naam. Deze kun je als aanvulling op het hostingpakket bestellen.
Het verschil met Let's Encrypt is dat de registratie van het SSL certificaat op naam van het bedrijf komt te staan en als veiligheidskeurmerk dient.
De naam kan openbaar opgezocht worden.