Waarvoor dienen apps?

Afhankelijk van de keuze van het hostingpakket kunt je kiezen om 1 of meerdere apps te installeren waarin je jouw website wilt gaan (laten) bouwen.
Meerdere apps kun je gebruiken als je b.v. gebruik maakt van een subdomein die verwijst naar een aparte directory in het hostingpakket.

Normaal gesproken heb je aan 1 app voldoende om je website te draaien.

De apps kun je installeren vanuit het ispconfigpanel, dit bestaat uit de meest voorkomende opensource software zoals:

Wordpress
Joomla
Drupal
Modx
Prestashop
enz.

Via jouw ispconfig panel zie je het totaaloverzicht van alle apps om uit te kiezen.

Is het te lastig om dit zelf te doen? Stuur ons een verzoekje via support@domein-direct.nl met daarbij je domeinnaam en we installeren dit voor je. Helemaal gratis!