DNS Google

Hoe stel je de records voor Google in.

Let op de (gele) punt achter het adres van het mx record en de spatie tussen het prioriteitsnummer en het adres.

dns google

Verder kunt u ook nog onderstaande CNAME-records toevoegen om extra apps te benaderen.

Hostname Type Content
mail.example.com CNAME ghs.google.com
calendar.example.com CNAME ghs.google.com
agenda.example.com CNAME ghs.google.com
docs.example.com CNAME ghs.google.com

• 1 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?

Lees ook

DNS omschrijving

In de verschillende DNS-records wordt gebruikt gemaakt van * en @-vermeldingen. Hierin staat *...

DNS-records

Wanneer je gebruik maakt van de Domein-Direct nameservers kan je de DNS-records direct beheren...

DNS instellen

U kunt de DNS als volgt instellen, als u alleen een domeinnaam heeft.