Ik wil mijn adres wijzigen, hoe doe ik dat?

Ga naar Mijn account en login met uw account gegevens. Als u bent ingelogd ziet u aan de linkerzijde onder uw gegevens de optie gegevens aanpassen.
Enkele gegevens zijn vast en kunt u zelf niet aanpassen, maar uw adres en telefoonmmmer kunt u zelf wijzigen.

• 0 Gebruikers die dit nuttig vonden
Was dit antwoord nuttig?

Lees ook

Telefonische support

Klanten service: 073-8505242 .Wij zijn elke werkdag van 09.30 tot 17.00 uur bereikbaar.Met onze...

Ik wil het e-mailadres waarmee ik sta ingeschreven veranderen.

Dat kan. Je kunt al je gegevens wijzigen via je persoonlijke account pagina.

Ik heb allerlei gebruikersnamen en wachtwoorden, hoe zit dat nou?

Om alles te kunnen doen met je domein heb je de volgende sets van gegevens nodig:1. Account...