Webalizer is een uitgebreid en makkelijk te configureren "website statistics" pakket. U kunt met behulp van statistieken het aantal bezoeken van uw website monitoren en ook kunt u makkelijk achterhalen hoe de bezoekers bij u terecht zijn gekomen.

Domein-direct biedt u gratis uitgebreide statistieken aan als u bij ons uw domeinnaam en Hosting onderbrengt. Zo krijgt u Webalizer om al uw verkeer te monitoren. Bekijk uw statistieken online ga naar http://www. uwdomeinnaam.extensie/stats

Statistieken worden door veel bedrijven gebruikt om ook hun website te verbeteren. Zo kunt u bijvoorbeeld achterhalen door welke zoekmachine er veel bezoekers bij uw site terecht komen. U kunt ook achterhalen uit welk land en/of werelddeel uw meeste bezoekers komen en tussen welke tijden en of dagen uw site het meest bezocht wordt.

U kunt met behulp van de statistieken ook het verbruikte dataverkeer monitoren.

Download hier een verkorte handleiding van webalizer uitleg statistieken