Domein direct biedt betrouwbare hosting met persoonlijke service en support. Als je hulp nodig hebt, kan je altijd mailen of bellen 073-8505242.

Wil je liever zaken door ons laten uitvoeren, geen probleem onze webmasters kunnen voor u:

Software installatie (software uit onze appstore wordt gratis geinstalleerd)
Updaten van software zoals Wordpress, Joomla etc.
Backup terug plaatsen.
Verhuizen van uw website naar domein direct
Installatie van scripts.
Het extra beveiligen van uw website.
Priority service, spoedhulp bij calamiteiten

Webmaster Hulp aanvragen: Binnen 2 uur een reactie, vaak sneller.
Wij hanteren een vast tarief van € 35,- , voor het uitvoeren van de meest voorkomende zaken.