E-mail instellen instructie.

Download via deze link pdf bestand.

• 2 Gebruikers die dit nuttig vonden

E-mail instellen op iPhone

LET OP: Voordat je mail kunt instellen op de Mac moet je eerst E-mailadressen (A) met wachtwoord...

Ik wil het e-mailadres waarmee ik sta ingeschreven veranderen. (Wijzig link)

Dat kan. Je kunt al je gegevens wijzigen via je persoonlijke support pagina.

Ik wil mijn eigen mailserver draaien, kan dat?

Jazeker, je kunt alle mail die bij domein-direct aankomt laten verwijzen naar je eigen mailserver...