Je statistieken kan je op twee manieren bekijken.

1. Via FTP.
Uw website statistieken staan in de directory /stats van jouw domein. Door deze te downloaden kunt u ze op uw eigen PC bekijken.
Inloggen via ftp:
ftp.uwdomeinnaam.nl
Gebruikersnaam_ftp
Wachtwoord: xxx

2. Je statistieken online bekijken. Plaats achter je domeinnaam/stats (http://www.uwdomeinnaam.nl/stats), daar vind je de online statistieken voor je website

Gebruikersnaam: admin
Wachtwoord: xxx

Het wachtwoord is het universele wachtwoord van je pakket, mits je dat zelf aanpast.

Afbeelding van het hosting contole panel --> websites --> statistieken

statistieken

Uitleg over statistieken http://www.webalizer.org/webalizer_help.html