Registreer je domein met privacy bescherming

Identiteitsbescherming

Veilig online

Wil je een domeinnaam bezitten,
maar niet zichtbaar zijn voor iedereen?

Kies dan voor Identiteitsbescherming

Direct bij de aanvraag van een nieuwe domeinnaam of later bij bestaande domeinnamen.

  • voor maar € 3,99 / jaar

www.  

Wat is Identiteitsbescherming

Wilt u een domeinnaam bezitten, maar niet zichtbaar zijn voor iedereen?
Bij Domein-direct kunt uw gewenste domeinnaam anoniem registreren voor identiteitsbescherming en privacy.

Identiteitsbescherming kan direct bij de aanvraag van een nieuwe domeinnaam en bij bestaande domeinnamen.

Wat is anoniem registreren:
Uw persoonlijke of bedrijfsgegevens worden niet weergegeven bij een domeinnaam aanvraag uit de WHOIS database. Zo kan niemand uw gegevens misbruiken voor identiteitsfraude.

Nieuwe domeinnaam anoniem registreren:
Bij de aanvraag van een domeinregistratie kunt u er voor kiezen het domein anoniem te registreren. Als u dat wenst wordt uw naam vervangen door onze bedrijfsgegevens en wordt de domeinnaam op onze bedrijfsnaam geplaatst.
U heeft de volledige controle over uw domeinnaam en kunt u op elk gewenst moment de houdergegevens laten aanpassen, volgens de procedure voor het omzetten van houdergegevens bij bestaande domeinnamen

Bestaande domeinnaam Identiteitsbescherming geven of anoniem op naam zetten:
Door de houdergegevens van uw bestaande domeinnaam te vervangen door onze bedrijfsgegevens (anonieme registratie), wordt de domeinnaam anoniem gemaakt.
Dit kunt aanvragen via support en uw verzoek wordt binnen 24 uur verwerkt. U verzoekt de “domeinnaam anoniem te registreren” of weer normaal zichtbaar te maken, conform uw accountgegevens. De kosten zijn in veel gevallen gelijk aan de registratie van een domeinnaam. Vraag de actuele kosten op bij de afdeling support Binnen 1 werkdag een reactie, vaak sneller.

Het domeinregistratie proces bij Domein-direct is geautomatiseerd en werkt real-time. Wijzigingen voor de houdergegevens kunnen enige tijd in beslag nemen, maar zijn doorgaans binnen enkele uren aangepast.

Realtime
domeinregistratie

Registreer realtime je domeinnaam met eventueel alvast een mailpakket of start direct compleet met supersnelle webhosting voor een snelle start van jouw website of webshop.

scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Zeer scherpe tarieven vergeleken met andere hostingproviders die vergelijkbare diensten bieden. Met af en toe zéér mooie aanbiedingen.

goede service

Goede service

Goede service en echte antwoorden op vragen. We schepen je niet af en luisteren echt naar het probleem en lossen dit vervolgens z.s.m. op.

Webmasterhulp

Webmasterhulp

Je staat er nooit alleen voor. Bij problemen die buiten onze dienstverlening liggen kun je gebruik maken van onze webmasterhulp tegen een redelijk tarief.