Auteur Topic: Wat betekent uptime garantie voor uw website?  (gelezen 4698 keer)

Domein-Direct

  • Forumbeheerder
  • Senior
  • *****
  • Berichten: 274
  • Karma: 0
    • E-mail
Wat betekent uptime garantie voor uw website?
« Gepost op: 21 oktober 2012, 15:12:06 »
De datacenters in Nederland halen tussen de TIER 2 (99,74) en TIER 3 (99,98) uptime, omdat een hoger getal gewoonweg niet betaalbaar is. Wereldwijd is slechts 10% ontworpen op TIER 5 specificatie en behalen ze 99,995% uptime.


Wat betekent dit voor uw website?

Als het datacenter down is dan is uw website dat ook, daar mogen we geen misverstanden over laten bestaan. Een cloud oplossing of de inzet van meerdere servers over meerdere datacenters kan de uptime wel verhogen, maar in de praktijk is dat voor de gemiddelde website- bezitter een duur en technisch verhaal.

Hierbij enkele voorbeelden die voor downtime zorgen:

1.Menselijke fouten
2.De server moet voorzien worden van updates.
3.De server is te zwaar belast / of raakt defect
4.Uw website is gehackt.
5.Een aanpassing van uw website is mislukt.

Resumé: De uptime garantie die geboden wordt is iets waar u als eigenaar van een website weinig boodschap aan heeft. Het is gewoon zeker dat uw site regelmatig niet beschikbaar zal zijn.

Het allerbelangrijkste is dat u een partner zoekt die ervoor zorgt dat dit tot een minimum wordt beperkt, welke u kunt bellen als er problemen zijn en die direct een oplossing biedt voor het probleem als het zich voordoet.

Domein-direct.nl beschikt over een netwerk aan partners die ervoor zorgen dat uw website beschikbaar blijft. Wij zorgen ook voor de dagelijkse back-up zodat uw site niet verloren is na een storing.

Gezamenlijk bieden we een betaalbare oplossing met een realistische uptime garantie. Ons motto is “Goed hoeft niet duur te zijn” U kunt direct online.

Bekijk ons aanbod en maak kennis met onze dienstverlening.

Webmaster
Domein-direct.nl
« Laatst bewerkt op: 17 april 2017, 19:06:49 door Domein-Direct »