Auteur Topic: Cloud hosting een flexibele bundel van groene capaciteit  (gelezen 5162 keer)

Domein-Direct

  • Forumbeheerder
  • Senior
  • *****
  • Berichten: 274
  • Karma: 0
    • E-mail
Cloud hosting een flexibele bundel van groene capaciteit
« Gepost op: 5 september 2011, 00:13:35 »
Domein-direct Hosting biedt hosting vanuit een cloud infrastructuur.
Cloud hosting houdt in dat u een flexibele bundel van capaciteiten via het internet bereikbaar is.

De populariteit van cloud hosting neemt snel toe, met name door de trend om IT-diensten te consolideren en via het internet beschikbaar te maken. Denk hierbij aan Software as a Service of online desktops. Hiernaast willen bedrijven hun IT infrastructuur ook steeds flexibeler in kunnen kopen.

Flexibele Cloud
Een cloud infrastructuur maakt het mogelijk snel nieuwe servers aan te maken, door een bestaande server te kopi�ren. Het is tevens mogelijk de servers binnen enkele minuten te vergroten of te verkleinen. Door het effici�ntere gebruik van hardware binnen een cloud kan er met cloud servers een grote hoeveelheid stroom bespaard worden.
 
Redundante Cloud
Binnen onze cloud maakt het niet meer uit op welke hardware uw website draait. Als een server in de problemen lijkt te komen zorgt ons High Availability Systeem er voor dat een andere machine het werk onmiddellijk overneemt. Uw website staat hierbij niet op de server zelf staat maar veilig op een centrale SAN (Storage Area Network).

Groen bedrijf
Ons netwerk is verdeeld over twee topklasse datacenters die met elkaar verbonden zijn. Dit is een extreem veilige en stabiele oplossing. Dit bespaart ons kosten en zorgt ervoor dat wij een enorme controle over het door ons geleverde diensten hebben.

webmaster
www.domein-direct.nl
« Laatst bewerkt op: 20 mei 2014, 00:40:46 door Domein-Direct »