Auteur Topic: Hosted e-mail voor het MKB  (gelezen 5603 keer)

Domein-Direct

  • Forumbeheerder
  • Senior
  • *****
  • Berichten: 274
  • Karma: 0
    • E-mail
Hosted e-mail voor het MKB
« Gepost op: 14 februari 2011, 20:13:22 »
De opkomst van hosted e-mail gaat beginnen bij de kleinere bedrijven.

Heeft u behoefte aan uitgebreide email functionaliteiten tegen lage operationele kosten? Wij bieden Hosted email voor kleine organisaties ter ondersteuning van uw werkplek. De opslag van al het e-mailverkeer wordt als hosted dienst aangeboden met een uit te breiden opslagcapaciteit.

Via IMAP kunt u overal gelijktijdig gebruik maken van email op uw Computer, SmartPhone, Ipad en meer....

IMAP (Internet Message Access Protocol) is een protocol voor het synchroniseren van e-mail. Eigenlijk wordt er direct op de mailserver gewerkt. IMAP houdt de e-mails bij op de server in een mappenstructuur. Deze wordt dan gelinkt aan het "Postvak IN" van de ontvanger. IMAP houdt een mappenstructuur bij van alle gebruikers. Daarom is het veel complexer dan POP3. Een user agent, zoals Outlook Express van Microsoft en Thunderbird, kan daardoor ook alleen bijvoorbeeld een header ophalen, of een gedeelte van een bericht. Dat is handig als je bijvoorbeeld mail via een langzame verbinding binnenhaalt of op een PDA.

Een ander groot voordeel van IMAP is dat de mail op de server blijft staan waardoor het mogelijk is om vanaf elke locatie met een IMAP-programma in te loggen en alle mail te bekijken. Dit is een groot verschil ten opzichte van het POP3-protocol dat de mails steeds weer opnieuw moet ophalen.

Een recente uitbreiding van IMAP is het zogenaamde IMAP Idle-commando, waardoor push e-mail mogelijk is (met andere woorden: een nieuwe e-mail wordt meteen zichtbaar op de client, en niet pas nadat de client het besluit op te halen).

Succes met onze dienst.

Webmaster
Domein-direct.nl