Auteur Topic: Bedrijfsnaam verzinnen  (gelezen 4357 keer)

Admin

  • Forumbeheerder
  • Nieuweling
  • *****
  • Berichten: 4
  • Karma: 0
    • E-mail
Bedrijfsnaam verzinnen
« Gepost op: 4 mei 2013, 17:56:30 »
Een goede bedrijfsnaam verzinnen en kiezen is in het begin een lastig karwei. Je moet er ook even goed tijd voor vrijmaken ivm deze naam je voortaan altijd gaat gebruiken en niet zomaar van naam zal veranderen.Als je begint op het internet kun je kiezen voor een niche of je begint officieel met je bedrijf en moet je dus een bedrijfsnaam verzinnen.

Een goede bedrijfsnaam moet ten eerste goed klinken, is duidelijk uit te spreken, gemakkelijk te onthouden en heeft geen conflict met andere bedrijfsnamen. Hieronder staan enkele tips om een goede bedrijfsnaam te kunnen verzinnen:

Tip 1: Duidelijkheid
Als je de bedrijfsnaam hoort moet je zorgen dat het voor iedereen gelijk duidelijk is wat je doet als bedrijf. Daarbij moet de uitspraak ook duidelijk zijn. Bij de naam �Domein-direct.nl� weet je precies wat het bedrijf doet: Domeinen.

Tip 2: Combinaties
Verzin combinaties van woorden. Stel dat je zorgt voor de medische administratie kun je combinaties doen zoals: Medicare administratie.

Tip 3: Lengte van de naam
Ook is de lengte van de bedrijfsnaam belangrijk. Hoe langer de naam hoe minder goed blijkt in de praktijk. Kijk maar eens naar de top merken in Nederland en internationaal. De meeste bedrijfsnamen hebben maximaal 5 a 8 letters.

Tip 4: Zoekwoord in de naam
Als we naar de internet marketing kijken is het ook goed om een specifiek zoekwoord in je bedrijfsnaam te plaatsen. Op deze manier is het duidelijk en wordt je sneller herkent. Wanneer je vervolgens een domeinnaam registreert met jouw bedrijfsnaam.nl dan word je ook sneller gevonden in de zoekmachines.

Tip 5: Ontwerp
Na het kijken van de juiste naam moet je gaan kijken naar het ontwerp. Laat kortom een mooie huisstijl maken waaronder een mooi en herkenbaar bedrijfslogo, visitekaartjes en natuurlijk een website.

Een bedrijfsnaam verzinnen is niet moeilijk, maar moet wel goed over nagedacht worden.

Ga naar http://www.domein-direct.nl/bedrijfsnaam-verzinnen.php voor meer informatie en controle of de naam nog vrij is.
« Laatst bewerkt op: 20 mei 2014, 00:54:25 door Domein-Direct »