Auteur Topic: Nginx webhosting boost uw website prestaties  (gelezen 3606 keer)

Domein-Direct

  • Forumbeheerder
  • Senior
  • *****
  • Berichten: 274
  • Karma: 0
    • E-mail
Nginx webhosting boost uw website prestaties
« Gepost op: 4 november 2012, 07:20:14 »
Domein-direct.nl start met Nginx webhosting om websites nog sneller te maken.

Nginx is een ultra-snelle en hoge prestaties webserver die beter presteert dan de standaard Apache webserver. Deze superieure prestaties met een zeer laag geheugengebruik worden door 25% van de top 1000 websites wereldwijd gebruikt. Internet  bedrijven zoals Facebook, Groupon, Dropbox, Intel, CNN, WordPress en Wikipedia vertrouwen op nginx.

Alle sites die werken met Apache en PHP werken ook onder nginx, het maakt niet uit of je WordPress, Drupal, Joomla, Typo3, Contao, Magento, enz. Shopware gebruikt.

Waarom een snellere webserver?

De laadsnelheid van een website is slechts een van de meer dan 200 ranking factoren die de zoekindex beïnvloeden. Toch is het een belangrijke factor als het gaat om het maken van een verschil om beter te zijn dan de concurrentie en daardoor hoger in de zoekmachines te komen.

Hoe dan ook, iedereen website-eigenaar moet zijn website optimaliseren voor haar bezoekers en ze niet afschrikken met lange laadtijden. Korte laadtijden geven voordelen in de zoekmachine ranking en de ervaring van bezoekers zorgen voor een betere conversie.

Nginx is beschikbaar voor zakelijke gebruikers.
Wij zorgen voor de nginx configuratie inclusief performance tuning, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Meer informatie over prijzen en levertijden via info@domein-direct.nl

Webmaster
www.domein-direct.nl