Auteur Topic: Domein direct uit de cloud  (gelezen 5247 keer)

Domein-Direct

  • Forumbeheerder
  • Senior
  • *****
  • Berichten: 274
  • Karma: 0
    • E-mail
Domein direct uit de cloud
« Gepost op: 28 maart 2011, 00:52:50 »
Een eigen domein voor iedereen.
In deze tijden van Internet-hypes moet elk bedrijf of ondernemer z'n eigen .nl-domein hebben. De registratie kost op dit moment zo'n 9 Euro en is in enkele minuten uitgevoerd. Maar wat dan? Een eigen web- en mailserver opstarten? Domein-Direct.nl biedt een betere oplossing.

Een eigen infrastructuur is voor de meeste gebruikers onbetaalbaar, en schiet ook volledig voorbij aan de verwachtingen van zo'n domein. Meestal beperken die verwachtingen zich tot een eigen site en e-mailadres op het eigen domein. En net daar biedt Domein Direct een erg handige oplossing. Domein Direct biedt een service  om uw domein bij hen te parkeren, en vervolgens volledig te beheren. Onder de noemer ' Mijn Account' kunt u uw domein vervolgens oneindig vaak redirecten. De url 'www.persoonlijkdomein.nl' bijvoorbeeld, wijst dan naar elke willekeurige webplek.

En het wordt nog beter, want in de dienst schuilt ook één POP3-adres op basis van uw eigen domein: uwnaam@persoonlijkdomein.nl Bovendien biedt Domein Direct de mogelijkheid om alles wat op @uwdomein.nl binnenkomt, naar een ander e-mailadres door te sturen. Daarnaast biedt de interface tal van professionele hulpmiddelen om uw site te hosten, beheren, bouwen of promoten.

Aan het werk, dus! We zoeken een beschikbare naam en doorlopen de registratieprocedure. We nemen een Hostingpakket voor een jaar en betalen 28 Euro met een creditcard. Binnen een half uur hebben we al onze gegevens binnen. Via de handige interface kunnen we alles zaken van onze website beheren. We krijgen zelfs de mogelijkheid om webmail aan onze site toe te voegen.

www.domein-Direct.nl
Domein,  Email en Hosting uit de Cloud.
Prijs: 1 jaar, 9 EUR -  Wie z'n eigen domein maximaal wil uitbuiten zonder buitensporige kosten, vindt in Domein Direct een veelzijdige en betrouwbare partner.