Bedrijfsnaam check

Hallo ondernemers netwerk Een bedrijf starten begint met een goede bedrijfsnaam.
Bedenk een naam die herkenbaar is blijft hangen en aangeeft wat u te bieden heeft. Bij Domein-direct kunt een Bedrijfsnaam check doen en controleren of deze nog vrij is als domeinnaam, een goede start ter ondersteuning van uw zakelijke belangen.

Wanneer registreren?
Dit kan direct als u een nieuwe Bedrijfsnaam vastlegt in het Handelsregister of als u uw bedrijfsnaam wilt veranderen, een tweede handelsnaam wilt toevoegen of als uw bedrijf helemaal nog geen domeinnaam heeft geregistreerd.

Check de handelsnaam:
Controleer de beschikbaarheid van een bedrijfsnaam in het internet register:

Is de naam nog vrij?
Leg deze hier vast en bekijk de mogelijkheden:

Wat kunt u met uw bedrijfsnaam doen?
Domeinpakket €   3,95 p.j. = Domeinnaam registratie, u legt uw bedrijfsnaam vast en voorkomt dat andere deze naam innemen.
Mailpakket        € 0,99 p.m. = Domeinnaam + Email, u kunt gaan communiceren via email onder uw bedrijfsnaam.
Hostingpakket € 1,99 p.m. = Domeinnaam + Email + Hosting voor een website, u kunt uw bedrijf presenteren op het internet


Instructiefilmpje: hoe bestel ik een domeinnaam

Domein-direct biedt ondersteuning voor alle domeinnaam extensies o.a.:
Nederland (.nl), Europa (.eu), Commerciele (.com) .info, .net en de meest voorkomende landen.

Het domeinregistratie proces bij Domein-direct is geautomatiseerd en werkt real time. Uw aanvraag of wijziging wordt direct verwerkt en is binnen 1 uur beschikbaar voor gebruik.

Als u een nieuwe naam registreert in het Handelsregister, dan onderzoekt de Kamer van Koophandel of er al een bedrijf is met exact dezelfde naam.