Anonieme Domeinregistratie

Anonieme domeinregistratie

Voor als u een domeinnaam wilt bezitten, maar niet zichtbaar wilt zijn voor iedereen?
Bij Domein-direct kunt uw gewenste domeinnaam anoniem registreren voor identiteitsbescherming en privacy.

Tarief €3,99 per jaar.

Anonieme domeinregistratie kan direct bij de aanvraag van een nieuwe domeinnaam of later bij bestaande domeinnamen.

Wat is anonieme domeinregistratie:
Uw persoonlijke of bedrijfsgegevens worden niet weergegeven bij een domeinnaam aanvraag uit de WHOIS database. Zo kan niemand uw gegevens misbruiken voor identiteitsfraude of u ongevraagde (spam) berichten sturen.

Nieuwe domeinnaam anoniem registreren:
Bij de aanvraag van een domeinregistratie kunt u er voor kiezen de privacy bescherming in te schakelen om zo het domein anoniem te registreren. Uw registratie gegevens worden dan verborgen en de domeinnaam wordt onder de bedrijfsnaam Anoniem Domein geregistreerd. U behoud de volledige controle over uw domeinnaam en kunt u op elk gewenst moment de Privacy bescherming weer uitschakelen. De domeinnaam houdergegevens worden dan weer op uw naam gezet en kan iedereen deze gegevens raadplegen via de Whois database.

Bestaande domeinnaam anoniem registreren:
Door de houdergegevens van uw bestaande domeinnaam te vervangen door onze bedrijfsgegevens van Anoniem Domein, wordt de domeinnaam anoniem gemaakt.
Dit kunt u activeren via uw accountpanel bij de optie van uw domeinnaam. Het tarief is €3,99 per jaar en soms gelijk aan de registratie kosten van een domeinnaam.

Uw domeinnaam verhuizen en anoniem registreren:
Het is mogelijk om uw huidige domein naar ons te verhuizen en deze dan anoniem te maken. Ga hiervoor naar Domeinnaam verhuizen en vervolg een bestaande domeinnaam anoniem registreren.

Het domeinregistratie proces bij Domein-direct is geautomatiseerd en werkt real-time. Wijzigingen voor de houdergegevens kunnen enige tijd in beslag nemen, maar zijn doorgaans binnen enkele uren geupdate in de Whois. Een anonieme domeinregistratie heeft de standaard Nameserver, DNS en uitbreidings mogelijkheden.

Leest u ook de algemene voorwaarden