Ik kan bepaalde mappen niet weggooien met FTP. Hoe komt dat? Print

• mappen verwijderen ftp
  • 0

Als je geen mappen kunt verwijderen, dan komt dat omdat deze niet leeg zijn. Er staan nog bestanden in. Het ftp programma laat deze bestanden niet zien, omdat het verborgen bestanden zijn. Meestal gaat het om .htaccess of .htpasswd bestanden.

Als je de configuratie van je ftp programma zodanig aanpast dat het programma de verborgen bestanden wl laat zien, dan kunnen deze bestanden worden verwijderd en zal het weggooien van mappen wel goed gaan.

Bij Filezilla is dat de optie Tonen van verborgen bestanden forceren die vindt je onder de tab server.