Ik wil mijn E-mail doorsturen naar meerdere adressen Print

• email, e-mail, doorsturen, catchall, forward, doorsturen mail
  • 3

Je kunt je e-mail doorsturen naar verschillende e-mailadressen.
Je hebt hiervoor een doorstuurpakket, e-mailpakket, of webhostingpakket nodig.
Ga hiervoor naar het ISPconfig hosting control panel via 'hosting' en selecteer je pakket.

Bent je ingelogd selecteer dan de optie e-mail.

E-mail van een adres doorsturen naar verschillende adressen.

E-mail forward

Alle e-mail van je domeinnaam doorsturen:
E-mail catch-all

Een catch-all e-mailadres houd in dat je alles voor @domeinnaam.nl kunt plaatsen, dit komt dan toch allemaal bij je binnen in de mailbox. Hou er rekening mee dat als je dit e-mailadres aanmaakt dat je dan ook een hoop junkmail zult ontvangen omdat er programma's bestaan die aan de hand van een domeinnaam alle mogelijke e-mailadressen uitproberen.

e-mail catchall forward