Uit welke soorten mail kan ik kiezen? Print

• Mailpakket, mail, Ox app suite, office 365
  • 332

Wij bieden een betaalbaar goed alternatief van Office 365 namelijk de OX Apps suite. Lees alle details op https://www.domein-direct.nl/account/store/professional-email

OX APP suite is een krachtige e-mail en productiviteitsapp die is ontwikkeld voor bedrijven van elke omvang (en budget).

Hoef je niet samen te werken of te syncrhoniseren en gaat het je alleen om de mail op je computer en smartphone synchroniseren, dan kun je beter gebruik maken van het goedkopere alternatief namelijk IMAP, wat standaard wordt geleverd bij onze E-mail en hostingpakketten.

Hierbij worden alle verzonden en ontvangen berichten op de server bewaard. De mappen die je aanmaakt in je e-mailprogramma worden ook op de server opgeslagen. Deze mail is op alle aangesloten apparaten beschikbaar. Via Webmail is je mail op alle computers en smartphones te gebruiken. Je kunt vervolgens altijd een backup van deze mail bewaren op je computer.