Ik wil mijn eigen mailserver draaien, kan dat? Print

• mailserver, eigen mailserver
  • 3

Jazeker, je kunt alle mail die bij domein-direct aankomt laten verwijzen naar je eigen mailserver thuis. Voorwaarde is wel dat je thuis een mailserver hebt draaien die op poort 25 mail opvangt, en dat jouw eigen router of firewall deze poort niet heeft afgesloten.

Je kunt op je support pagina onder 'Mijn websites' de DNS gegevens van je domeinnaam aanpassen. Als je dan mail.domein-direct.nl wijzigt naar het IP adres van jouw eigen internet aansluiting thuis, dan wordt alle mail na ongeveer een uur voortaan bij jou thuis afgeleverd.