Ik wil mijn domeinnaam verhuizen naar jullie. Tipărire

• verhuizen domein, verhuizen domeinnaam, hoelang duurt een verhuizing, verhuizen
  • 234

Wanneer je een domein naar Domein-Direct.nl wilt verhuizen dan kun je dit bij de domeinnaamregistratie al aangeven.
Je geeft de (huidige) domeinnaam in en klikt op "verhuizen".

Nadat je deze hebt toegevoegd aan de winkelwagen kun je deze bestellen en de verhuizing wordt dan in gang gezet.
Normaal gesproken gaat een verhuizing zeer snel voor .nl domeinnamen. Andere extensies kunnen wat langer duren (3 - 5 dagen), dit is afhankelijk van de medewerking van de provider.

Vooraf dien je de verhuiscode (ook wel autorisatiecode of epp-code genoemd) op te vragen bij de huidige host waar de domeinnaam nu is geregistreerd. Deze code heb je nodig om een verhuizing in gang te zetten en vul je in bij "Authorization Code".
Vergeet niet om het contract bij de oude hoster op te zeggen!