Ik heb een domeinnaam aangevraagd. Krijg ik hier bericht van?

Ja, je ontvangt per e-mail een bevestiging dat de domeinnaam is geregistreerd.
Tevens ontvang je direct inloggegevens voor de persoonlijke accountpagina.
Nadat je hier inlogt krijg je onder "mijn account" de status van de domeinnaam te zien.

Controleer ook altijd je spamfilter als je geen bericht hebt ontvangen.
Neem contact met ons op als ook daar geen bericht in staat. Het kan namelijk zijn dat je jouw mailadres niet goed hebt ingevuld.

• domeinnaam, registratie