Mail versturen vanaf jouw domein vanuit ander programma imprimir

• boekhoudprogramma, smpt, extern programma, laposta, mailchimp
  • 0

Als je vanuit een ander programma, bijvoorbeeld een boekhoudprogramma, mail wilt versturen met info@jouwdomeinnaam.nl dan wordt er vaak gevraagd om de SMTP-server in te stellen in het betreffende programma.

Deze gegevens heb je dan nodig:

SMTP-adres: de server van jouw uitgaande mail (b.v. serverx.domein-direct.nl of serverx.web-direct.nl)
SMTP-domein: de server van jouw uitgaande mail (b.v. serverx.domein-direct.nl of serverx.web-direct.nl)
SMTP-poort: 465
Gebruikersnaam: (je e-mailadres)
Wachtwoord: (je e-mailadres wachtwoord)
Afzender: (je naam)
Afzender e-mail: (je e-mailadres)
Authenticatie: Login
STARTTLS: Aan