Wachtwoord aanpassen e-mailadres | Capaciteit e-mailadres wijzigen Print

• wachtwoord, mailaccount wachtwoord wijzigen, aanpassen wachtwoord, email wachtwoord wijzigen
  • 2035

Wachtwoord aanpassen van een E-mailadres

Het wachtwoord van het E-mailadres kun je aanpassen door in te loggen via webmail of direct via je account.

Via Webmail
benader je door achter je domeinnaam /webmail te typen. Daar vul je je e-mailadres en wachtwoord in.
Ga naar instellingen. Klik op "wachtwoord". vul je oude en nieuwe wachtwoord in.

Via het hostingpanel
Nadat je bent ingelogd bij domein-direct.nl klik je op 'hosting' - 'mijn hosting en services'
Klik achter het betreffende product op 'bekijk details'

Klik op 'Hostingpanel login'

Klik op de tab 'E-mail'

Klik in het menu op "E-mail mailbox"

Alle E-mailadressen die zijn aangemaakt worden nu getoond.
Achter ieder E-mailadres staan 2 icoontjes:

- Klik op het mailadres als je het wachtwoord wilt wijzigen of de capaciteit aan wilt passen;
- Klik op het icoontje met het envelopje om de webmail te openen;
- Klik op het icoontje met het prullenbakje om dit account te verwijderen.

Als je op het E-mailadres klikt dan zie je alle gegevens van deze mailbox.

Je kunt het wachtwoord wijzigen door hier een nieuw wachtwoord in te vullen en dit
te herhalen. Je kunt hier ook de quota van de mailbox wijzigen en eventueel
andere opties naar wens kiezen.

Klik op 'opslaan' om de instellingen te bewaren.

We hopen dat deze informatie je heeft geholpen.
Bekijk ook eventueel ook nog een van deze video's.