SEO-verkeer met 50% te verhogen zonder nieuwe pagina's te maken Print

• seo
  • 0

U maakt altijd nieuwe en nuttige inhoud voor uw lezers, maar het verkeer groeit niet. Wat is er mis? Misschien ben je de optimalisatie van de bestaande pagina's vergeten? Afhankelijk van de bestede tijd en de resultaten is het beter om de oude pagina's te optimaliseren en niet om de nieuwe inhoud te creëren.

Inhoud

1. Hoe bestaande pagina's optimaliseren met API Keyword Research?

2. Het vergelijken van URL-ontbrekende zoekwoorden en Grab-zoekwoorden

3. URL-ontbrekende zoekwoorden

3.1 De methode instellen

3.2 Domeinanalyse

3.3 Ontbrekende zoekwoorden voor pagina's

4. Grijp zoekwoorden

5. Verdere gegevensverwerking

Hoe bestaande pagina's optimaliseren met API Keyword Research?

Om ontbrekende zoekwoorden te vinden op de pagina's die al bestaan, kunt u twee API-methoden gebruiken: URL-ontbrekende zoekwoorden en Grab-zoekwoorden.URL-ontbrekende zoekwoorden is een methode die laat zien voor welke zoekwoorden uw concurrenten in de top 10 staan, ook al ontbreken ze op uw website. Grab-trefwoorden is een unieke methode die alleen beschikbaar is in de Serpstat API-console. Het werkt op basis van de analyse van bestaande pagina's en is zeer nuttig voor updates en herhaalde optimalisatie.

URL-ontbrekende zoekwoorden vergelijken en zoekwoorden vastleggen

Ik heb de bestaande onderzoeksmethoden voor zoekwoorden vergeleken. Hieronder vertel ik je meer over deze methodes en hoe je ze kunt gebruiken.

URL Ontbrekende zoekwoorden Grijp zoekwoorden

Query's Uw domein Domeinen / pagina's van concurrenten

Werkt op de lijst van concurrenten Nee Ja

Toont de juiste bestemmingspagina's Nee Ja

Schat verkeersverlies in Nee Ja

Lees meer via deze link https://serpstat.com/blog/how-to-increase-seo-traffic-without-creating-new-pages/