Backup maken en terugzetten Nyomtatás

• backup, ispconfig, restore backup, backup maken, terugzetten backup
  • 0

Via het ISPconfig Hosting Panel kun je de DNS - E-mail - Webhosting - Backups - Apps instellen

In het webhostinggedeelte kun je een automatisch backup instellen voor je website en databases.
De backups maken gebruik van jouw hostingruimte. Je bepaalt zelf hoeveel versies je wilt bewaren.
De hostingruimte kun je altijd uitbreiden indien gewenst.

Backup instellen

- Klik op de grote button "Hosting"
- Kies het betreffende pakket en klik op de button 'actief'
- Je komt dan in het scherm waarop meer informatie staat over het pakket
- Klik op de groene button "Login Hosting Panel"

- Je komt dan in het inlogscherm van ISP Config
- De gebruikersnaam en wachtwoord zijn al ingevuld dus klik op "Login"