Bij het aanmaken van jouw pakket hebben we al een info@ mailadres voor je aangemaakt. Je hoeft dit dus alleen nog maar te installeren in je mailprogramma op je computer, tablet en/of smartphone. De stappen daarvoor kun je in deze handleiding volgen vanaf pagina 7.

Wil je een ander E-mailadres toevoegen dan kun je de instructies vanaf pagina 1 volgen.

Download de handleiding via deze link pdf bestand.

• e-mail, thunderbird, mozilla, mozilla thunderbird