FTP instelling Print

• FTP
  • 1

Met FTP zet je je webpagina op de servers van Domein-direct.nl.

• Wij adviseren het gebruik van filezilla. Download en installeer de clientversie.
FTP account gegevens

Bekijk ook uw Hosting account gegevens, die heeft u via e-mail ontvangen.

De Hostnaam (FTP-server): wordt gegeven bij het aanmaken van een Hostingpakket.
De gebruikersnaam: wordt gegeven bij het aanmaken van een Hostingpakket.
wachtwoord: het wachtwoord is altijd hetzelfde als dat van je persoonlijke account pagina. Als je je wachtwoord aanpast, verandert ook je FTP wachtwoord.

Het uploaden van uw bestanden doet u in de map web/.
Als u de map web opent kunt u daar de bestanden van uw website plaatsen. Als u de eerste pagina index.html, index.htm of index.php heeft genoemd dan ziet u direct uw website verschijnen als u uw domeinnaam bezoekt.