Mijn script geeft problemen, kunnen jullie dat oplossen Print

• script probleem
  • 0

Wij kunnen niet alle script problemen bekijken en oplossen, daar ontbreekt ons eenvoudigweg de tijd voor.

Let er op dat je bij het uploaden van het script in ftp niet de optie BIN gebruikt, maar TEXT om het script te uploaden. Doe je dat niet dan staan er DOS tekens in het script waar onze Linux webserver niet goed mee om kan gaan.

Heb je snel goede hulp nodig dan kun je ook webmasterhulp inschakelen.