Ik heb een domeinnaam aangevraagd, wat nu?

Als je een domeinnaam hebt aangevraagd, kan je domeinnaam laten doorverwijzen naar een bestaande website, via doorverwijzen of de DNS instelling aanpassen met een IP-adres van de webserver.

Heb je een hostingpakket aangevraagd, dan kan je beginnen met het plaatsen van bestanden op jouw website. Dit plaatsen gebeurt over het algemeen met een FTP programma zoals FileZilla of Dreamweaver, dat speciaal is geschreven voor het maken van websites.
De FTP-gegevens die je nodig hebt krijg je automatisch per e-mail toegestuurd.

Je kunt ook een APP (laten) installeren, zoals Wordpress, Joomla, enz. De gegevens daarvan kies je zelf bij het installeren of ontvang je van ons per mail indien je het door ons hebt laten installeren.

• domeinnaam, wat doen met een domeinnaam